Arama:
Kiralık Hiab Vinç

Kiralık Hiab Vinç

Kiralık Hiab Vinç kamyon üstlerinde kullanılan taşıma aparatı olarak adlandırılan Kiralık Hiab vinçler adını onu ilk olarak üreten İsveçli Kiralık Hiab firmasından almaktadır. Bu tarz vinçler de bu firma ile özdeşleşmiştir. Hiab vinçler ağırlıklı olarak açık alanlarda kullanılsalar da yüksek tavanlı iç mekanlarda da kullanıldığı bilinmektedir.

Kamyon arkasına monte edilerek kullanılan Kiralık Hiab vinçler, ağır malzemelerin yüksek yerlere taşınması için tercih edilmektedir. Kamyonların yanı sıra vinçlerin arkasına da monte edilebilen Hiab vinçler, ihtiyaç durumunda büyük yük gemilerinde de kullanılabilir.

Hiab vinç, hidrolik bir vinçtir ve ağırlıklı olarak kamyon üzerinde kullanılır. Ülkemizde de kullanımı oldukça yaygın olan Hiab vinçler, 6 tekerlek ile 12 tekerlekli kamyonlar üzerinde kullanılabilirler. Mobil oluşları ve özellikle dar alanlarda sağladıkları kullanım kolaylığı ile ön plana çıkmaktadır. Oldukça yüksek kapasiteli taşıma özelliği sunan Kiralık Hiab vinç, ne kadar uzanabileceğine bağlı olarak tek veya çift kırmalı olarak bulunabilirler. Bu tek veya çift kırmalı özellik aynı zamanda ne kadar yük taşınabileceği ile de ilişkilidir. Hidrolik sisteme sahip olan Kiralık Hiab Vinç, oldukça yüksek ağırlıkları kaldırabilmesi ile de ön plana çıkmaktadır.

Kiralık Hiab Vinç Özellikleri Nelerdir?

Hiab vinçlerin kullanım alanı oldukça fazladır. Ağırlıklı olarak kamyon ya da tırların arkasına monte edilerek kullanılan bu vinçlerin kullanılabilmesi için en az altı tekerlekli kamyonların bulunması gerekmektedir. 3 tondan başlayarak 150 tona varan ağırlıklarda yük taşıyabilmektedirler.

Tek kırmalı veya çift kırmalı çeşitleri bulunan Hiab vinçlerden çift kırmalı olanlar çok daha esnek bir çalışma alanı sağladıklarından piyasada daha sıklıkla tercih edilmektedirler. Piyasada ve inşaatlarda kullanılan Hiab vinçlerin çok büyük bir kısmı çift kırmalıdır.

Kullanımı oldukça kolay olan Hiab vinçler, işletmeler için oldukça avantajlıdır ve zamandan da tasarruf edilmesine olanak sağlarlar. Normal şartlarda insan gücü ile taşınamayacak olan yükler, Hiab vinç vasıtası ile kolaylıkla taşınabilir ve işletmeler için de oldukça pratiktir.

Kiralık Hiab Vinç
Kiralık Hiab Vinç

Kiralık Hiab Vinç Kiralama

İşletmeler için pek çok kolaylık sunan ve kamyon ya da tırların arkasına monte edilerek kullanılan bu vinçlerin satın alma maliyeti şirketler için oldukça yüksek olabilir. Özellikle de sürekli olarak kullanılmayacaksa ya da özel bir proje için tek seferlik ihtiyaç duyuluyorsa, satın almak işletmeler için oldukça maliyetli olacaktır.

Satın almak yerine Hiab vinç kiralanabilecek pek çok şirket bulunmaktadır. Bu noktada önemli olan işletmenin ihtiyacının iyi analiz edilmesi ve ona göre bir tercih yapılması önemlidir. Daha çok esnekliğe ihtiyaç duyulduğu durumlarda çift kırmalı Hiab vinçler tercih edilmelidir. Kiralama işlemi yapılacak olan firmanın portföyünde işletmenin ihtiyacına uygun ürünün bulunup bulunmadığı ve bu vincin gerekli standartları karşılayıp karşılamadığı kontrol edilmelidir.

Kiralık Hiab Vinç Kiralama Ücretini Belirleyen Faktörler

Hiab vinç kiralamanın avantajlarından bahsetmiştik. İşletmeler için çok daha ekonomik olan kiralama hizmetinin ücretini belirleyen pek çok faktör bulunmaktadır. Bu faktörlerden ilki kiralamanın süresidir. Beklenebileceği üzere daha uzun sürecek işler için yapılacak olan kiralamanın ücreti de daha yüksek olacaktır.

Kiralama ücretini etkileyen bir diğer faktör de kiralanacak olan vincin özellikleridir. Bu konu aslında sizin yapacağınız işle de doğru orantılıdır. Kiralayacağınız vinç ile kaldırmak istediğiniz ağırlık, çift kırmalı ya da tek kırmalı tercihiniz ve vincin monte edileceği aracın büyüklüğü fiyatı doğrudan etkileyecektir.

Kiralama ücretini etkileyecek önemli bir husus da kiralamanın yapılacağı bölgedir. Kiralama ücreti şehirden şehre hatta ilçeden ilçeye göre bile değişiklik gösterebilmektedir. Kiralama işlemine başlamadan önce bu konuya dikkat edilmesi oldukça önemlidir.

Kiralık Hiab Vinç kiralamak için hemen iletişime geçiniz Telefon : 0542 212 3468 (Aramak İçin Tıklayın)

İletişim sayfasına gidin.

Kiralık Örümcek Platform

Kiralık Örümcek Platform

Kiralık Örümcek platform manlift ürün gruplarından biridir. 15 metreden başlayarak 40 metreye kadar yüksekliklere çıkması gereken işçiler tarafından kullanılmaktadır. Örümcek platformlar sanayide paletli, spider veya ahtapot isimleri ile de kullanılabilmektedirler. İş ve işçi güvenliğine verilen önemin artması ile örümcek platformun kullanımı yaygınlaşmış ve personelinin güvenli bir şekilde işlerine devam etmesini isteyen iş verenlerin örümcek platforma verilen önem de yaygınlaşmıştır. Sanayide kullanılan örümcek platformlar pek çok farklı marka tarafından üretilmektedir.

Örümcek platformun personel taşıyan kısmında bulunan sepet sayesinde işçiler güvenli bir şekilde işlerini yapmaları için gereken yüksekliğe çıkabilirler. Ayrıca bu sepete bağlı oldukları için de işlerini yaparken minimum risk ile çalışmış olurlar. Böylece işçilerin verimliliği dolaysıyla da işletmenin verimliliği artacaktır.

Kiralık Örümcek Platform Ne İşe Yarar?

Yüksek yerlerde çalışılması gerektiği zaman bunu herhangi bir iş makinası olmadan gerçekleştirmek oldukça zordur. Ancak örümcek platform gibi güvenliği yüksek iş makinaları sayesinde bu işler çok daha kolay bir şekilde halledilebilmektedir.

Personel yükseltici platformlardan biri olan örümcek platformun yapılacak işe göre farklı çeşitleri bulunmaktadır. İç mekânda da kullanılabilen örümcek platform, sessizliği sağlamak adına daha çok akülü olarak üretilmektedir. Engebeli dış alanlarda ise dizel örümcek platformlar tercih edilebilir.

Örümcek platformun yaygın olarak kullanıldığı alanlar montaj işleri olarak öne çıksa da işinize engel olan bir yeri aşmak, normal şartlarda ulaşamayacağınız yüksek bir yere ulaşmak, dış cephenin temizlenmesi, bina boyama gibi amaçlarla kullanıldığı görülmektedir.

Hemen hemen her iş kolunda kullanılan personel yükseltici örümcek platform çok amaçlı olarak değerlendirilen bir iş makinesidir.

VinCCim.com Kiralık Örümcek Platformlar

Kiralık Örümcek Platform Kiralama

Örümcek platform pek çok işletme tarafından kullanılmaktadır. Bu iş makinası ağırlıklı olarak kiralanarak kullanılmaktadır. Bunun sebebi ise iş makinası satın alma maliyetinin oldukça yüksek olmasıdır. Bu makinayı sürekli olarak kullanmayacak işletmeler ülkemizin hemen her yerinde bulunabilen farklı firmalardan örümcek platform kiralamaktadırlar.

Örümcek platform kiralanırken dikkat edilmesi gereken pek çok konu bulunmaktadır. İşletmeler kiralama işleminden önce bu hususlara dikkat etmelidirler. Bu hususlardan en önemlisi konu iş güvenliği olduğu için kiralanacak olan örümcek platformun standartlara uygun olup olmadığıdır. Ayrıca kiralama kararından önce şirketler iyi bir planlama yapmalı ve örümcek platformu ne kadar süre ile kullanacaklarına karar vermelidirler.

Benzer şekilde şirketler kiralama yaparken ihtiyaçları olan ve örümcek platformu kullanacak olan personel sayısını da göz önünde bulundurmalıdırlar. Ayrıca örümcek platformun kullanılacağı mekân analiz edilmeli ve akülü veya dizel çalışan örümcek platform arasından tercih yapılmalıdır. Elbette bu ürün çeşitliliğine sahip olan şirketle çalışmak ve o şirketin gerektiği durumlarda tecrübesi ile yönlendirme yapabilmesi de oldukça önemli bir konudur.

Kompakt Örümcek Platformu Oldukça Önemli

Örümcek platformlar teknolojinin gelişmesi ile gelişmektedir. Son yıllarda daha kompakt örümcek platformlar ön plana çıkmaktadır. Özellikle dar alan kullanımlarında ön plana çıkan kompakt örümcek platformlar, elektrik ile de çalıştırılabiliyor.

Henüz kullanımı çok yaygın olmasa da pek çok firmanın yakın bir gelecekte kompakt örümcek platformlarının tercih edeceği düşünülmektedir. Teknolojinin ürüne entegre edilmesi ile de örümcek platform çok daha güvenlikli hale getirilmiştir. Ayrıca şirketlerin zamandan edecekleri tasarruf da artmaktadır.

Örümcek platformların uzun bir süre sorunsuz bir şekilde çalışması için düzenli olarak kontrolleri ve bakımları yapılmalıdır. Aylık ve yıllık yapılan periyodik kontroller ile örümcek platformunu güvenle ve uzun bir süre kullanabilirsiniz. Böylece iş güvenliğinden ödün vermeden, işçilerinizin verimli bir şekilde çalışmalarına da olanak sağlamış olursunuz.

 

Kiralık örümcek platform için bizimle hemen iletişime geçiniz.

Hemen Bizi Arayın